Mega888 Great Wall Logo

Mega888 Great Wall Logo

Salinan percuma replika Tembok Besar China sedang diedarkan kepada orang ramai. Lambang yang mewakili Tembok Besar itu bertujuan untuk bertindak sebagai simbol bonus dalam permainan slot video yang dikenali sebagai Tembok Besar Mega888. Permainan itu sendiri dinamakan sempena Tembok Besar. Ini adalah matlamat paling penting yang mungkin anda capai dalam permainan. Jika seorang pemain berjaya meletakkan sekurang-kurangnya tiga simbol Tembok Besar pada mana-mana satu daripada talian pembayaran aktif permainan, maka mereka akan berhak untuk mengambil bahagian dalam pusingan bonus yang ditawarkan oleh permainan. Kerana ini, pusingan bonus akan bermula. Pemain mempunyai pilihan untuk memasuki mana-mana satu daripada lima pintu yang terletak sepanjang permainan, dan jika mereka berbuat demikian, mereka akan diberi arahan khusus mengenai lokasi banyak khazanah yang terkubur yang termasuk dalam permainan. Para peserta akan mempunyai keupayaan untuk terus memilih pintu sehingga mereka terjumpa satu yang mempunyai perkataan “Kumpul” dicetak di atasnya. Setiap pintu menyembunyikan khazanah tersergam indah yang hanya menunggu untuk dibongkar oleh penghuninya masing-masing.

Satu lagi simbol ketara yang boleh ditemui dalam Tembok Besar Mega888 ialah gambaran teknik lama untuk menukar wang. Simbol ini boleh didapati di Tembok Besar. Bentuk organisasi monetari yang dahulu mungkin digambarkan dengan cara yang tulen dengan menggunakan tanda khusus ini, yang dipilih untuk tujuan itu. Jika pemain berjaya menjajarkan lima simbol yang melambangkan wang tunai purba pada garis gaji yang aktif, mereka akan mempunyai kemungkinan untuk memenangi sebanyak 2,000 syiling. Ini akan menyebabkan kombinasi kemenangan pemain diberikan. Pemain akhirnya akan memperoleh potensi pembayaran tertinggi hasil daripada tindakan ini. Akibat langsung daripada perubahan ini, peluang pemain untuk memenangi jumlah maksimum akan meningkat dengan ketara.

 

Tanda aksara yang ditulis dalam bahasa Cina merupakan satu lagi simbol dengan nilai tinggi yang boleh didapati di Tembok Besar Mega888. Simbol ini juga boleh didapati di Tembok Besar Mega888 Apk. Ikon ini muncul di beberapa lokasi berbeza sepanjang permainan. Apabila anda menggunakan simbol khusus ini, anda membuka diri kepada kemungkinan memenangi sejumlah wang yang besar. Jika pemain cukup bernasib baik untuk mendapatkan lima simbol yang memaparkan aksara Cina pada garis gaji yang aktif, mereka akan mempunyai kemungkinan untuk memperoleh ganjaran tertinggi seribu syiling. Ini akan membolehkan pemain memenangi permainan. Ini adalah keadaan yang timbul akibat fakta bahawa ini adalah satu-satunya cara untuk mereka layak untuk hadiah ini. Kerana ini adalah ganjaran paling berharga yang berpeluang diperoleh oleh pemain, mereka harus berusaha sedaya upaya untuk mendapatkannya.

 

Berita Lainnya :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *